RegistrerenInloggenOnze receptenZo werkt hetNeem contact op

Heb je vragen of wil je iets kwijt?

Download via

Social media

2018 © Marley Spoon B.V. Alle rechten voorbehouden.

Je kunt betalen met

Bekend van:

Altijd al wel eens de fijne kneepjes van het vak willen leren om als een echte chef in de keuken te staan? Nu is je kans, doe mee met onze kookworkshops! 

Onze chefs leren je alles wat je moet weten om een echte ster in de keuken te worden. Elke workshop richt zich op een ander thema. 

Na het zelfgekookte 3-gangen diner ga je goed gevuld naar huis, mét goodiebag, en handige tips en tricks om het koken voor jou nog makkelijker te maken!


KOOKWORKSHOPS

Leer koken van een echte chef 

Aankomende workshops:

Chef Mings Slikker 
“Al heel jong hielp ik mijn vader in de keuken van zijn restaurant. De keukenhandigheidjes uit mijn jeugd komen nog steeds goed van pas! Mijn standaard keukenuitrusting bestaat uit verse kippenbouillon, roomboter, room, versgemalen nootmuskaat en Keltisch zeezout.”

Chef Amanda Berne
“Omdat mijn moeder vroeger niet van koken hield en er ook niet zo goed in was, nam ik het vanaf mijn 13e over. Door met recepten uit kookboeken van de bibliotheek te koken groeide mijn passie. Ik ben verliefd op mijn vitamix en kan niet zonder goede olie en kosher zout.”

Maak kennis met onze chefs

Eerder in onze kookworkshops

Chef Mirte Kaan
"Mijn liefde voor groenten en fruit is waarschijnlijk begonnen in de moestuin van mijn vader. Met je bloten voeten in de grond stiekem een aardbei pikken, heerlijk was dat altijd! Nu kook ik het liefst met producten uit mijn eigen kleine moestuin, om daar vervolgens echt iets bijzonders van te maken!”

Koop hier een kaartje!
31 mei 2018: 
Health special
€39,95 - 19:00-22:00 uur
The Kitchen Republic Amsterdam

Aankomende workshops:

Koop hier een kaartje!

31 mei 2018: Health special
€39,95 - 19:00-22:00 uur
The Kitchen Republic Amsterdam